Köylülerden Başkan Çerçioğlu'na teşekkür yemeği

Güncelleme Tarihi:

Köylülerden Başkan Çerçioğluna teşekkür yemeği
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2017 17:28

Köylülerden Başkan Çerçioğlu'na teşekkür yemeği

Haberin Devamı

AYDIN'ın Germencik ilçesinin kırsal Turanlar Mahallesi'nde köylüler, mahallelerine verdiği hizmetler nedeniyle CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na yemek düzenleyerek teşekkür etti.

Turanlar Mahallesi'nde, davul-zurna ile karşılanan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na, özellikle kadınlar büyük ilgi gördü. Yemeğe,  Başkan Çerçioğlu'nun yanı sıra CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, CHP il ve ilçe yöneticileri, çeşitli sivil toplum örgütlerinden katılımcılar ve çok sayıda vatandaş da katıldı. Yemekte konuşan Turanlar Mahallesi Muhtarı Himmet İzmir "Turanlar bugün bayramı yaşıyor. 'Mahalleme bakanı getirdim, milletvekillerini getirdim ama Özlem Başkanı bir türlü getiremedim' diyordum. Meğer, Özlem Başkan atıp savurmaya gelmez, verdiği hizmeti insanların gözlerindeki parıltıda görmeye gelirmiş. İçme suyu şebekemiz iflas etmişti. 9 kilometrelik içme suyu şabekemiz Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendi. Çıkan boruları gördüğümüzde, 'İyi ki kanser olmamışız' dedik. Sürekli su kesintisi yaşıyorduk, bundan eser kalmadı" dedi. Düzenlenen yemeğin mahallelerine yaptırılan 4 kilometrelik sıcak asfaltın açılışı olarak gördüklerini belirten Muhtar İzmir, "Bunun yanı sıra mahallemizde su depomuza otomasyon bağlandı. Camimizde alttan ısıtma yapıldı. Atatürk büstüne kavuştuk, bayrağımızı göndere çektik. Sağlık ekibi 24 saat hizmetimizde. AYBA zaten harikalar yaratıyor" diye özetledi.

Milletvekili Baydar: Aydın büyükşehirlere örnek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da seçimlerde hizmet edeceklerinin sözünü verdiklerini hatırlatıp, "Üzerimize düşen görevi sonuna kadar yapmaya devam ediyoruz. Değerli Turanlar halkı, mahallemizin ne ihtiyacı varsa yapmaya hazırız. Ne emriniz varsa yapacağız. Biz Turist Ömer gibi gelip kahvede iki çay içip gitmiyoruz. Ben, öyle gelmem. Hizmetimi verir, sonra gelirim. Seçimden seçime de gelmem, her zaman yanınızdayım" diye konuştu.

TOPUKLU EFE'DEN SARI CİVCİV SÖZÜ

Büyükşehir Belediye Başkan Çerçioğlu, mahallelinin halk arasında rengi nedeniyle 'Sarı civciv' olarak adlandırılan belediye otobüslerinin mahallerine de  hizmet vermesi ve düğün salonu isteklerini de geri çevirmedi. Başkan Çerçioğlu, "Sarı Civciv, hemen haftaya geliyor. Ulaşım sorununuz kalmayacak. İmece usulü yer bulun ben 3 ayda düğün salonunuzu yapacağım" dedi. Çerçioğlu'nun bu sözleri uzun süre alkışlandı.

AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!