Kötünün iyisi…

Adana Demirspor Alanya'dan bir puanı zor kurtardı

Haberin Devamı

Adana Demirspor haftanın maçında kendisi gibi aynı puana sahip, Multi G.Alanya karşısında müthiş mücadelesini galibiyetle süsleyemedi. 3 puandan fazlası olan bir karşılaşmada kazansa zirveye çıkacak olan Mavi Lacivertliler saha ve seyirci avantajına rağmen son dakika golü ile yenilgiden kurtuldu. Dünkü maçta futbol vardı, heyecan vardı. En güzeli de tribünlerin görülmeye değer coşkusuydu. Süper Lige susamış 12. Adam Mavi Laciverte gönül vermiş binlerce seyirci maç boyunca hiç susmadı. Hep takımının yanındaydı.

Sabırlı oyun

Ligin en fazla gol atan iki takımının karşı karşıya geldiği karşılaşmada Demirspor sabırlı, oyun disiplininden kopmadan doğru bir mücadele verdi. Defansta Perera emniyet sübapıydı. Onur ona yardımcı oldu. Hüseyin Kala maçın görünmez kahramanıydı. Bütün enerjisini harcadı. 3 büyüklerin takibinde olan Attamah her zamanki Attamah değildi. Takıma katkısı özellikle ilk yarıda eksikti. ilk yarı biterken kazanılan serbest vuruşta Tiago’nun şutunun gol olmaması hem kendisi hem de takımı adına şanssızlıktı.

KENAN ÖZER İHANET ETTİ

Haberin Devamı

İkinci yarıda daha hareketli olan Mavi Lacivertliler ileride çoğalamayınca golü de bulamadı. Rakip 58. Dakikada öne geçti. Bir anlık panik çabuk geçiştirildi. Ancak 61. Dakikada Teknik Direktör Osman Özköylü, inanılmaz bir değişikliğe imza attı. Takımın en iyilerinden Hüseyin Kala’yı Kenan Özer’le değiştirdi. Aynı Kenan Özer 66. Dakikada 1-0 yenik oynayan takımına ihanet edercesine rakibine öyle sert girdi ki hakem kırmızı kartını göstermek zorunda kaldı. Buna rağmen maçı bırakmadı Adana’nın Mavi Şimşekleri. Tüm hatlarıyla üst üste ataklar geliştirmeye başladı. Bunlardan birinde 89. Dakikada iç sahanın suskun golcüsü Pote sahneye çıktı ve golünü kaydetti. Bu golle Demirspor bir puanı kurtardı, gireceği zorlu periyodda bu puan çok önem kazanacak. Keşke 3 puan olsaydı ama olmadı buna da şükür diyelim. Ancak şampiyonluk için bu oyun yetmeyebilir bizden uyarması…

Yazarın Tüm Yazıları