Koşunun sonu gökkuşağı

Güncelleme Tarihi:

Koşunun sonu gökkuşağı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2015 01:04

Dünyanın en çılgın, eğlenceli ve renkli 5 kilometrelik ‘Color Sky 5K’ koşusu, Ankara’da koşulacak. Koşunun her kilometresinde yarışmacılara, sarı, yeşil, mavi, mor ve pembe renkli toz boyalar atılacak.

Haberin Devamı

Dünyanın farklı ülkelerinde eğlence amacıyla gerçekleştirilen ‘Color Sky 5K’ adlı renkli koşu, 24 Mayıs’ta TED Koleji İncek Kampüsü’nde koşulacak. Amerika’da başlayıp, kısa sürede tüm dünyaya yayılan 5 kilometrelik renkli koşunun Ankara etabı programı şöyle:
* Koşucu numarası, Color Sky T-Shirt, geçici dövme, renkli toz ve koşucu bilekliğinden oluşan koşu paketi, 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü etkinlik alanında saat 11.00-18.00 arasında alınacak.
* Şehir dışından gelecek koşucular koşu paketlerini etkinlik günü 08.00-12.00 saatleri arasında alabilecek.
* Saat 12.00’den sonra koşu paketi verilmeyecek.
Her yaştan ve her bedenden insanın katılabileceği renkli koşu için katılımcılar, internet üzerinden ön kayıt yapabiliyor. Beyaz tişörtlerle koşulan parkurun her kilometresinde oluşturulan renk istasyonlarında, koşucuların üzerine renkli tozlar dökülüyor. Birinci kilometrede sarı, ikinci kilometrede yeşil, üçüncü kilometrede mavi, dördüncü kilometrede mor ve beşinci kilometrede pembe renklerle boyanan koşucular, bitiş çizgisine geldiklerinde gökkuşağı görünümüne bürünüyor. Dökülen renkli toz için, gıda boyaları ile renklendirilmiş mısır nişastası kullanılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!