KOSGEB'den KOBİ'lere yeni çağrı

Güncelleme Tarihi:

KOSGEBden KOBİlere yeni çağrı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2016 11:23

KOSGEB'den KOBİ'lere yeni çağrı

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)-Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Erzurum Hizmet Merkezi Müdürü Veysel Vural, Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclis Başkanı Saim Özakalın'a, yeni çağrılar hakkında bilgi verdi.

KOBİ Gelişim Destek Programı (KOBİ-GEL) kapsamında çıkan yeni çağrılara başvuru tarihlerinin, 30 Mayıs -1 Temmuz 2016 arası olduğunu söyleyen Veysel Vural, belirtilen şartları taşıyan KOBİ'lerin başvurmalarını istedi. Vural, yeni çağrı konularının; 'KOSGEB Destekli Girişimlere İvme', 'Bilişim Teknoloji KOBİ'lerinin Geliştirilmesi' ve 'Hızlı Büyüyen KOBİ'lerde kapasite Geliştirme' olduğunu bildirdi. Veysel Vural, açıklanan yeni çağrılara başvuru yapacak firmalara her türlü bilgilendirme desteği sağladıklarını hatırlattı. 

ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın da, işletmelerin büyüyüp, gelişmesi ve rekabet güçlerini artırması için bu tür desteklerin büyük önem taşıdığını bildirdi. Meclis Başkanı Özakalın, her büyüklükteki işletme için KOSGEB'ten destek alma imkanı bulunduğuna dikkati çekerek, “NACE kodlarına göre destek kapsamı içindeki bütün firmalarımızın KOSGEB desteği almaları en büyük arzumuzdur" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!