KOSGEB Müdürü Kukuş: ‘Gelin krediniz hazır mesajlarını dikkate almayın’

Güncelleme Tarihi:

KOSGEB Müdürü Kukuş: ‘Gelin krediniz hazır mesajlarını dikkate almayın’
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2017 13:06

KOSGEB Müdürü Kukuş: ‘Gelin krediniz hazır mesajlarını dikkate almayın’

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- AMASYA’da Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda düzenlenen toplantıda konuşan KOSGEB İl Müdürü Bayram Ali Kukuş, “Telefonlara gelen 'gelin krediniz hazır, bize başvurun krediniz garanti' gibi mesajları dikkate almayınız” dedi. 

KOSGEB İl Müdürü Bayram Ali Kukuş, Esnaf ve Sanatkarları 50 bin TL sıfır faizli kredi konusunda bilgilendirdi. Amasya KOSGEB İl Müdürü Bayram Ali Kukuş, “Telefonlara gelen 'gelin krediniz hazır, bize başvurun krediniz garanti' gibi mesajları dikkate almayınız. Başvuruların çok kolay esnafımız kendi başvuruları kendileri yapabilir, kendileri yapamıyorsa KOSGEB Müdürlüğümüze başvurmaları yeterli olacaktır. 2016 yılı Aralık ayında KOSGEB tarafından verilen 50 bin TL üst limitli sıfır faizli İşletme kredisi faiz desteğine talep çok yoğun olmuş ve ancak krediye başvuran 244 bin 980 işletmeden sadece 15 bini bu krediden yararlanabilmişti. Sonrasında kredi faiz desteklerinin 2017 yılında da devam edeceği ve KOSGEB sıfır faizli İşletme kredisi faiz desteğine başvuruda bulunmuş 244 bin 980 işletmeden söz konusu krediyi kullanarak KOSGEB tarafından destek ödemesi gerçekleştirilen işletmeler Bakanlar Kurulu kararı ile esnaf ve sanatkarlarımıza Esnaf Kefalet Kooperatifleri kanalıyla kullandırılan faizsiz 30 bin TL’lik kredi kullananlar hariç olmak üzere, gerekli şartları taşıyan tüm işletmeler bu destekten yararlanabilecek” diye konuştu.

Amasya Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda gerçekleşen toplantıya oda başkanları, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsa Köse'de katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!