Köşe yazısından gözaltına

Güncelleme Tarihi:

Köşe yazısından gözaltına
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2016 23:24

DOĞAN Holding Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü bir soruşturma kapsamında dün sabah gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Başsavcılığın gözaltı ve arama talimatı üzerine Ankara TEM ekipleri, Muratoğlu’nun evine dün sabah saat 06.00 sıralarında giderek, arama yaptı. Yaklaşık iki saat süren aramadan sonra Muratoğlu gözaltına alındı ve evdeki bilgisayarların kopyası alındı.

Demiryolları Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen Muratoğlu, saat 13.40’ta polis ekibi tarafından uçakla Ankara’dan İstanbul’a getirildi. Muratoğlu, Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde ifade verecek.

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, 24 Kasım’daki köşe yazısında Muratoğlu’nun FETÖ ile ilişkisi olduğunu iddia etmişti. Kelkitlioğlu’nun bu iddiasını Takvim gazetesi de tekrarlamıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Akşam ve Takvim gazetelerindeki bu iddiaları ihbar kabul ederek soruşturma başlattığı ve gözaltı kararı verdiği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!