Korsan afişe ilk suçüstü

Güncelleme Tarihi:

Korsan afişe ilk suçüstü
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2014 01:42

Etlik’te vatandaşlar, photoshop tekniğiyle hazırlanmış ve Mansur Yavaş ile Hüseyin Aygün’ün birlikte zafer işareti yaptığı korsan afişleri asan iki kişiye müdahale etti. Dört zanlıdan ikisi kaçarken, diğer ikisi polise teslim edildi. Olayın ardından açıklama yapan Yavaş, “Gideceğini anlayan bu yönetimin çirkin oyunlarına artık Ankaralılar inanmıyor” dedi.

Haberin Devamı

Etlik Aşağıeğlence mevkiinde bir aracın arkasında bulunan afişleri otobüs durakları ve duvarlara yapıştıran 4 kişiden ikisi kaçtı. 2 kişi ise Temiz Siyaset Platformu üyeleri tarafından yakalandı. Olay yerine çağırılan polis ekiplerine teslim edilen şahıslar ifadeleri alınmak üzere merkeze götürüldü. Öte yandan korsan afişlerin yakalandığı araçta, Ak Parti Keçiören Belediye Meclis Üyesi Recep Araç'ın da afişlerinin olduğu iddia edildi. Afişleri asan şahısların bir taraftan korsan afişleri diğer yandan da Belediye Meclis Üyesi adaylarının afişlerini astığı öne sürüldü. Temiz Siyaset Platformu üyesi Mehmet Bayır, “CHP ve Mansur Yavaş tarafından astırılmış gibi bir takım afiş çalışması yapılıyordu. Bugün (Pazartesi) Keçiören gençlik kollarımız 2 kişiyi yakalayarak Etlik Karakolu'na teslim etti. Artık Ankara'da yeni bir siyasi anlayış istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

'KİRLİ SİYASETİN DOZU ARTIYOR'

Olayın ardından Ankara Hürriyet’e açıklama yapan Mansur Yavaş, şunları söyledi: “30 Mart’a yaklaştıkça her gün maalesef kirli siyasetin dozu artıyor. Dün gece sabaha karşı Keçiören Aşağıeğlence’de photoshopla hazırlanan korsan afişleri yapıştıranlardan birkaçı duyarlı vatandaşlar ve gönüllülerimizin şikayeti üzerine yakalanarak emniyete götürüldüler. Ankara’nın her yerine asılan bu korsan afişlerle birlikte, AK Parti Keçiören Belediye Meclis Üyesi’nin kendi afişlerinin de aynı arabadan çıkması manidardır. Korsan afişler, benim resmimle giydirilen plakası kapatılarak cami önlerinde Cuma vakti müzik çalan korsan araçlar, her gün yeni bir iftira ile basılan ne olduğu belirsiz gazeteler bizim için en iyi kamuoyu araştırması oluyor, gideceğini anlayan bu yönetimin çirkin oyunlarına artık Ankaralılar inanmıyor. Koltuğunu, makamını bırakmamak için her yolu deneyen, hiçbir değer yargısı kalmayan bu zihniyeti Cenab-ı Allah’a havale ediyorum, kendimi de Ankaralı hemşehrilerime emanet ediyorum. Bizim niyetimiz hayr, akıbetimiz hayr olacak. İnancımız budur.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!