Korkuteli'nde spor güvenliği toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Korkutelinde spor güvenliği toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2018 14:31

Korkuteli'nde spor güvenliği toplantısı

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Belediyespor ve Kestelspor arasında oynanan maç sonrasında çıkan olaylar nedeniyle, Korkuteli'nde spor güvenliği değerlendirme toplantısı yapıldı.

Korkuteli Belediyespor ve Kestelspor karşılaşması sonrası çıkan olaylar nedeniyle Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu başkanlığında toplantı düzenlendi. Toplantıya, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Özvatan, Belediye Başkanı Hasan Gökce, İlçe Emniyet Müdürü Hacı Duman ve Korkuteli Belediyespor Başkanı Mesut Kurtoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ve CHP İlçe Başkanı Adil Ekmekcioğlu da katıldı.

Kaymakam Tanrıkulu, karşılaşma sonrası yaşayan olayların üzüntü verici olduğunu söyledi. Karşılaşma öncesi de toplantı yaptıklarını vurgulayan Kaymakam Tanrıkulu, "Daha önce bazı olaylar yaşanmış, bizler de önlem aldık. Körük yaptırıldı, ekstra güvenlik güçleri çağırıldı. Olay çıkmasın, can kaybı yaşanmasın diye önlem alındı. Ben bu sonucu beklemiyordum. Tek sevindirici olan kimsenin yaralanması, can kaybı olmaması. Hepimiz ders çıkaralım" dedi.

Belediye Başkanı Hasan Gökce de "Bir daha yaşanmaması için elimizden geleni yapmalıyız. Son yıllarda yakaladığımız başarıyla Antalya'da adımızdan söz ettirmeye başladık. Ancak, siyasi kulisi güçlü, maddi kaynakları geniş bölgeler bizimle uğraşmaya başladı. Bizler emeğimizle başarmaya çalışırken onlar bu işleri masa başında çözmeye kalktı. Emeklerimiz çalındı. Yoksa bunlar bizim onayladığımız şeyler değil. Kestel takımı iki yıldır bizim hakkımızı gasp ediyor. Sonuç olarak bu olaylar sahipsizlik hissinin dışa vurumu diyebiliriz" diye konuştu.

Toplantıda, benzer olayların yaşanmaması için daha sıkı önlem alınması kararlaştırıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!