Korkuteli'de güreş müsabakaları

Güncelleme Tarihi:

Korkutelide güreş müsabakaları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 17:55

Korkuteli'de güreş müsabakaları

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - TÜRKİYE 1'inci Lig 13-15 yaş güreş müsabakaları 2'nci ayağı Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde yapıldı.

Türkiye 1'inci Lig 13-15 yaş güreş müsabakalarının 2'nci ayağı Recep Gürbüz Spor Salonu'nda gerçekleşti. Korkuteli Cengiz Elbeye Güreş Eğitim Merkezi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sivas Güreş Eğitim Merkezi ve Batman Petrolspor sporcuları yarışmada mücadele etti.

Korkuteli Cengiz Elbeye Güreş Eğitim Merkezi antrenörlerinden Ramazan Böcü, turnuvada bugüne kadar başarılı bir performans gösterdiklerini belirterek, "Müsabakaların ilk ayağı olan Sivas etabında 6 puanla birinci olarak büyük bir avantaj elde ettik. 15 sporcumuz ile müsabakalarda ilçemizin ve güreş eğitim merkezimizin ismini duyurmak ve daha yukarılara taşımak için çaba sarf ediyoruz. Şu ana kadar yaptığımız müsabakalarda da Batman ve İstanbul bölgeleri önünde başarı sağlayarak onların önüne geçtik. Böylece grubumuzdan bir üst tura yükselmeyi hemen hemen garantilemiş olduk" dedi.

Ramazan Böcü, 13-15 yaş kategorisinde Türkiye 1'inci Güreş Ligi'nde 3 grupta 4'er takım olmak üzere toplam 12 takımın mücadele ettiğini de kaydederek, "Müsabakalar sonrasında her gruptan ilk 2 sırayı alan takımlar Türkiye şampiyonası final grubunda mücadele etmeye hak kazanacak. Korkuteli Cengiz Elbeye Güreş Eğitim Merkezi olarak burada yaptığımız güreşler sonrasında grubumuzdan yükselerek final grubuna kalma hakkını elde edeceğimize inanıyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!