Korkuteli'de bayram tedbirleri

Güncelleme Tarihi:

Korkutelide bayram tedbirleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2018 17:25

Korkuteli'de bayram tedbirleri

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Emniyet Müdürü Hacı Duman, Ramazan Bayramı dolayısıyla ek tedbirler aldıklarını söyledi.

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü, Ramazan Bayramı dolayısıyla tedbirlerini arttırdı. Emniyet Müdürü Hacı Duman, 4 ilin geçiş güzergâhında bulunan ilçede günde ortalama binden fazla araç geçiş yaparken bu sayının Ramazan Bayramı süresince iki kat arttığını söyledi.

Emniyet Müdürü Duman, "Biz de bayram süresinde ilçe merkezi, pazar yerlerinde, halkın kalabalık olduğu noktalarda, bankamatik önlerinde ekiplerimizi dolaştıracağız. Bayram tatili süresince karayolları sorumluluk bölgelerinde vatandaşın huzurlu ve mutlu bayram geçirmesi için tüm önlemlerimizi aldık. Yol güzergâhlarındaki ekiplerimize takviye yaparak trafik akışının aksamamasını sağlamaya çalışacağız. Bazı yollarda kurulan hız koridorlarıyla alınan mesafenin ortalama hızı ölçülerek sürücünün aşırı hız yapıp yapmadığı kontrol edilecektir. Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüsler ve diğer toplu taşıma araçları, terminallerde ve güzergâhlarda denetlenecek, yetkisiz (korsan) yolcu taşıma faaliyetlerine izin verilmeyecektir. Mezarlıklar ve alışveriş merkezleri gibi halkın yoğun olduğu yerlerde trafik tedbirleri artırılacaktır. Yukarıda ifade edilen önlemlerin yanı sıra sürekli yapılan takip ve denetlemelerle ek tedbirler alınacaktır" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!