Korkuteli deplasmanda Muratpaşa'yı yendi

Güncelleme Tarihi:

Korkuteli deplasmanda Muratpaşayı yendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2018 11:16

Korkuteli deplasmanda Muratpaşa'yı yendi

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Belediyespor, Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) yükselme yolunda deplasmanda karşılaştığı Muratpaşa Belediyespor'u 2-1 yendi.

BAL'a yükselme yolunda büyük önem taşıyan play-off müsabakalarında Korkuteli Belediyespor deplasmanda Muratpaşa Belediyespor ile karşılaştı. Mustafa Çetinkaya Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Gökçen Öztürk, A. Uğur Sarı, Arif Dilmeç hakem üçlüsü yönetti.

Maça etkili başlayan taraf ev sahibi Muratpaşa oldu. Sık sık konuk ekibin kalesini yoklayan Muratpaşa Belediyespor, 26'ncı dakikada Halim Savaş Terry ile 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra oyundaki temposunu arttıran ve daha derli toplu bir oyun oynayan konuk ekip Korkuteli Belediyespor rakip kaleyi sık sık yoklasa da ilk yarıda başka gol sesi çıkmadı. İlk yarı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya Korkuteli temsilcisi daha istekli başladı. Karşılaşmanın 47'nci dakikasında Korkuteli Belediyespor'dan Hüsnü Yılmaz penaltıdan attığı golle durumu 1-1 yaptı. Bu dakikadan sonra rakip üzerindeki baskısını arttıran Korkuteli, 70'inci dakikada Şaban Aksoy'la öne geçti: 1-2. Karşılaşmada başka gol olmayınca Korkuteli Belediyespor 2-1 galip ayrıldı ve puanını 12'ye çıkardı.

Karşılaşmanın 90'ıncı dakikasında Korkuteli Belediyespor'dan Metecan Takı ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!