Köpek maması değil uyuşturucu

Güncelleme Tarihi:

Köpek maması değil uyuşturucu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2010 00:00

Narkotik timlerinin düzenlediği operasyonda, İstanbul’dan köpek maması kutusu içerisinde uyuşturucu hap getiren 5 kişi, yakalandı.

Haberin Devamı

İZMİR’de narkotik timlerinin düzenlediği operasyonda, İstanbul’dan köpek maması kutusu içerisinde uyuşturucu hap getiren 5 kişi, yakalandı. Zanlıların bağlı bulunduğu uyuşturucu şekesinin iki elemanı da, iki ay önce esrarla yakalanmış, sevkedildikleri adliyede tutuklanmıştı.Geçen mart ayında Diyarbakır’dan İzmir’e esrar getiren uyuşturucu tacirlerini takibe alan Kaçakcılık ve Organize Suçarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, R.O. ile A.E.’yi, pasta kutularının içerisinde 4 kilo 250 gram esrarla yakalamıştı. İki zanlı sevkedildikleri adliyede tutuklandı.

Bu kez hap çıktı

Zanlıların bağlı bulunduğu ileri sürülen zehir şebekesine yönelik araştırmalarını sürdüren polis, bu kez de İstanbul’dan uyuşturucu hap getirecekleri bilgisini aldı. Ekipler, köpek maması kutusu içerisinde 490 tane uyuşturucu hap getiren A.K. ile O.K.’yi, yakaladı. Zanlılarla ilişkisi olan E.O., E.S. ve M.A.’da gözaltına alandı.

Tefeciliğe 10 tutuklama

Haberin Devamı

AYDIN ve ilçesi Nazilli başta olmak üzere polisin İzmir, Afyonkarahisar, Konya, Denizli, Çanakkale ve Muğla’da, tefecilik yaptığı ileri sürülen çeteye yönelik eş zamanlı düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 28 zanlıdan kalan 13’ü de adliyeye sevk edildi. Zanlılardan 11’i tutuklandı. Tutuklanan zanlılardan ikisi 40’ar bin TL kelafetle serbet kaldı. Diğer iki zanlı da tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi. Böylelikle adliyeye sevk edilen ilk zanlılarla birlikte tutuklu sayısı 10’a yükselmiş oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!