Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil takla attı

Güncelleme Tarihi:

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil takla attı
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2017 13:56

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil takla attı

Haberin Devamı

Murat YAYIN/MALKARA(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ’ın Malkara İlçesi’nde aniden yola çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil sürücüsü Mehmet Afyoncu, direksiyon kontrolünü yitirip takla attı. Kazayı arkadaşıyla birlikte yara almadan atlatan sürücü Afyoncu, “Köpeği öldürmemek için kendi canımızı tehlikeye atarak takla attık, şükür bizde de bir şey yok” dedi.

Kaza, Malkara-Keşan karayolu Izgar Mahallesi Mevkii’nde meydana geldi. Edirne’nin Keşan İlçesi’nden Malkara’ya giden 33 yaşındaki Mehmet Afyoncu yönetimindeki 35 EA 3060 plakalı Otomobil, Izgar mahallesi Mevkiine geldiğinde yola aniden çıkan köpeğe çarpmamak manevra yaptı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Afyoncu’nun kullandığı otomobil yol dışına çıkarak takla attı. Kazada sürücü Mehmet Afyoncu ile yanındaki arkadaşı yara almadı.

Otomobil sürücüsü Mehmet Afyoncu, köpeğe çarpmamak için manevra yaptığını ifade ederek, “Seyir halindeyken önümüze aniden bir köpek çıktı. Köpeğin canını tehlikeye atmamak için direksiyonu kırınca takla attık. Kendi canımızı tehlikeye attık. Olsun ama köpek ölmedi. Bizde Allah şükür yaşıyoruz” dedi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!