Konyaaltı'nda Ramazan konserleri

Güncelleme Tarihi:

Konyaaltında Ramazan konserleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2017 11:49

Konyaaltı'nda Ramazan konserleri

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı'nda düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında Nursaç Doğanışık ve Zekai Tunca konser verdi.
Konyaaltı Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Ramazan ayı etkinliklerinde birbirinden değerli sanatçılar sahne alıyor. Program kapsamında sahneye çıkan Türk Halk Müziği'nin sevilen ismi Nursaç Doğanışık, 'Sürmelim', 'Elindedir Bağlama', 'Hadi Gari Sen de Gel', 'Mendil Verem mi' gibi bir birinden değerli eserleri Antalyalılar için seslendirdi. Nursaç Doğanışık, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında kendisini Antalya'ya davet eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e de ayrıca teşekkür etti.
Ramazan programının diğer sürpriz sanatçısı ise Türk Sanat Müziği'nin sevilen ismi Zekai Tunca oldu. Tunca sevilen şarkılarını Antalyalılar için seslendirdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı'nda sahne alan Zekai Tunca, her yıl Konyaaltı'nda düzenlenen Ramazan ayı etkinliklerine katıldığını belirterek, Antalya'nın kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu söyledi. Konser alanını hınca hınç dolduran vatandaşlar ise Zekai Tunca'nın sevilen şarkılarıyla gönüllerince eğlendi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!