Konyaaltı'nda 'güvenlik' toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Konyaaltında güvenlik toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2017 16:11

Konyaaltı'nda 'güvenlik' toplantısı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Emniyet Müdürlüğü öncülüğünde Konyaaltı İlçesi'nde muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla 'Güvenlik Toplantısı' gerçekleştirildi.

Konyaaltı Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Edip Kemal Bahadır, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Ahmet Taşır, İlçe Emniyet Müdürü Turan Arığ, emniyet birim müdürleri, bölge muhtarları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Toplantıda, muhtarlar mahallelerinde güvenlikle ilgili yaşadıkları sıkıntıları paylaştı.

Belediye Başkan Yardımcısı Edip Kemal Bahadır, Konyaltı'nın Antalya'nın en huzurlu bölgelerinden biri olduğuna dikkati çekerek, "Bu da emniyet birimleri ve belediyemizin ortak hareket etmesiyle mümkün oluyor. Özellikle zabıta ile emniyet ekipleri birçok alanda birlikte hareket etmekte. Amacımız vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşamlarını sürdürmesidir" dedi.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Ahmet Taşır ise muhtarların yaşadıkları sıkıntıları emniyetle paylaşmasının önemine işaret etti. Emniyet yetkilileri muhtarlardan güvenlik hizmetlerine dair şikayet, istek ve görüşlerini aldı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!