Konyaaltı Moskova'da tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Konyaaltı Moskovada tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2018 16:16

Konyaaltı Moskova'da tanıtıldı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen 2. Türkiye Festivali'nde Antalya ve Konyaaltı'nı tanıttı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) işbirliğiyle Rusya'nın başkenti Moskova'da bu yıl 2'ncisi gerçekleştirilen Türkiye Festivali'nde Konyaaltı Belediyesi stant açtı. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı'nın ve Antalya'nın güzelliklerini Rus misafirlere anlattı. Başkan Muhittin Böcek, bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Türkiye Festivali'nin Antalya için son derece önemli olduğuna dikkat çekti.

Başkan Böcek, “Antalya'nın en önemli turizm pazarlarından birisi Rusya'dır. Her yıl milyonlarda Rus ziyaretçiyi bölgemizde misafir ediyoruz. Bu tür etkinlik ve festivallere bu sayıyı arttırmak istiyoruz. Antalya'nın ve Konyaaltı'mızın güzelliklerini anlatarak, şehrimize hiç gelmemiş Rus vatandaşları davet ediyoruz. Konyaaltı'nda yerleşik olarak yaşayan binlerce Rus vatandaşımız var. Ruslar Konyaaltı'nı çok seviyor. 3 gün sürecek festival sürecinde bölgemizin tanıtımın katkı sağlamak için Antalya'dan önemli turizm temsilcilerimiz ve belediye başkanlarımızda buradayız. Festivali çok güzel geçiyor. Rus vatandaşlarımız, standımıza yoğun ilgi gösteriyor. Turizmde bu yıl ve bundan sonraki yıllar, yaptığımız bu çalışmalarla daha güzel geçecek" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!