Konyaaltı Kitap Fuarı açılışa hazır

Güncelleme Tarihi:

Konyaaltı Kitap Fuarı açılışa hazır
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2016 17:13

Konyaaltı Kitap Fuarı açılışa hazır

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi'nce bu yıl 7'ncisi gerçekleştirilecek Konyaaltı Kitap Fuarı, 28 Ekim Cuma Günü Cam Piramit'te açılacak.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, düzenlediği basın toplantısında 7'nci Konyaaltı Kitap Fuarı hakkında bilgi verdi. Böcek, geçen yıl fuarı 133 binden fazla kitapseverin ziyaret ettiğini hatırlatarak bu yıl 150 bin ziyaretçi hedeflediklerini kaydetti. Başkan Böcek, Konyaaltı Kitap Fuarı'nın İstanbul ve Bursa Kitap Fuarı'ndan sonra en çok kitap satışı yapıla fuar olduğunu vurguladı.

Konyaaltı Kitap Fuarı'nın bu yıl 'Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir' ana temasıyla kapılarını açacağını vurgulayan Muhittin Böcek, "Fuarın tanıtım afişleri Antalya'nın tüm ilçelerine dağıtıldı. Kitap fuarları arasında ziyaretçi sayısında 4'üncü sıradayız. Hiçbir siyasi parti, fikir ve düşünce ayrımı yapmaksızın herkesi kucaklıyoruz. Fuarımıza doğulu, batılı, sağcı- solcu, herkesin bildiği, tanıdığı, sevdiği yayınevleri, yazarlarımız, şairlerimiz katılıyor. İl merkezi ve ilçelerdeki okullarımızdan da çok sayıda öğrenci fuarımızı gezecek, kitap ve kırtasiye ihtiyaçlarını ucuza karşılayacak. 7'nci fuarımızda, önceki yıllarda olduğu gibi yine 10 gün boyunca güzel bir kültür şöleni yaşanacak" diye konuştu.

Konyaaltı Kitap Fuarı'nda İlker Başbuğ, Vural Savaş, Hulki Cevizoğlu, Ataol Behramoğlu, Hanefi Avcı, Doğu Perinçek, Ahmet Nesin, Barış Yarkadaş, Ümit Zileli, Erol Mütercimler, Enis Berberoğlu, Doğan Yurdakul gibi birçok ünü isimler de kitaplarını imzalayacak, söyleşiler yapacak.

Kitap fuarı, hafta içi 10.00- 19.00, cumartesi ve pazar günleri de 10.00- 20.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!