Konya Ticaret Odası Başkanı, öğrencilerle biraraya geldi

Güncelleme Tarihi:

Konya Ticaret Odası Başkanı, öğrencilerle biraraya geldi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2016 14:01

Konya Ticaret Odası Başkanı, öğrencilerle biraraya geldi

Haberin Devamı

KONYA,(DHA)- KONYA Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, KTO Eğitim ve Sağlık Vakfı’nın düzenlediği tanışma toplantısında öğrencilerle bir araya geldi.
KTO Eğitim ve Sağlık Vakfı’nın düzenlediği “Hoşgeldiniz ve Tanışma Toplantısı” Konya Ticaret Odası ve KTO Eğitim ve Sağlık Vakfı Başkanı Selçuk Öztürk’ün katılımıyla gerçekleştirildi. KTO Karatay Üniversitesi konukevlerinde kalan öğrencilerinin katıldığı programda Başkan Öztürk, Vakfın faaliyetlerini anlattı.
Başkan Öztürk , Konya Ticaret Odası’nın faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Osmanlı dönemindeki Lonca sisteminin devamı niteliğinde olan meslek odalarının iş hayatını ve iş ilişkilerini düzenlemelerin yanı sıra toplumsal konularda da faaliyet yürütmesi gerektiğini ifade eden Öztürk, Konya Ticaret Odası’nın bu kapsamda sosyal hizmetlerini KTO Eğitim ve Sağlık Vakfı aracılığıyla yerine getirdiğini söyledi.
Öztürk, “Kuruluş tarihi ile İstanbul’dan sonra ikinci bugünkü büyüklüğü ile Türkiye’nin yedinci odası olan Konya Ticaret Odası, şehrimizin ve ülkemizin beşeri sermayesini güçlendirmek için yaptığı çalışmalara ağırlık vermektedir. Vakfımız tarafından kurulan üniversitemiz çok kısa zamanda çok önemli bir mesafe kat etmiştir. Üniversitemizde okuyan, konukevlerimizde kalan öğrencilerimizin kariyerler planlarına destek olmak için üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmekteyiz. Ülke olarak sahip olduğumuz en büyük güç beşeri gücümüzdür. Beşeri gücümüzün en büyük özelliği de genç bir yapıya sahip olmasıdır. Tüm kurumlar olarak bu gücümüze gereken desteği verdiğimizde ülke olarak şu an bulunduğumuz yerden çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz.''dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!