KONSEM Yaz Okulu Kursları başladı

Güncelleme Tarihi:

KONSEM Yaz Okulu Kursları başladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2018 15:53

KONSEM Yaz Okulu Kursları başladı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi'nde (KONSEM) 'Yaz Okulu Kursları' 80 kurs, 18 branşta 2 bin 324 kursiyer ile başladı.

Konyaaltı Belediyesi bu yaz tatilinde de öğrencilere ücretsiz yaz okulu kursları açtı. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in talimatıyla hazırlıklarını tamamlayan Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, gençlerin yaşam sevincini artırmak, özgüvenlerini geliştirmek amacıyla 18 farklı branşta 'KONSEM Yaz Okulu' kurslarının startını verdi.

17 BRANŞTA YAZ OKULU

Kültür, sanat ve kişisel gelişim eğitiminin iç içe olduğu KONSEM Yaz Okulları'nda İngilizce ,bale, jimnastik, zumba, halk oyunları, gitar, keman, mangala, resim, seramik, tenis, masa tenisi, wushu, judo, tekvando, futbol, basketbol, okçuluk gibi branşlarda yüzlerce öğrenci hem eğleniyor, hem de öğreniyor.

2 BİN 324 KURSİYER

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, KONSEM Yaz Okulu'nda bu yıl 2 bin 324 kursiyerin 80 kursta, 18 branşta eğitim gördüğünü söyledi. Başkan Böcek, “İlçemizde hizmet veren bütün okullarımıza boya badanadan, tadilat ve tamirat işlerine, Atatürk köşelerinden çevre düzenlemelerine kadar pek çok konuda ihtiyaçları ölçüsünde destek veriyoruz. Eğitim alanında her yıl binlerce çocuğumuzun eğitimine katkı sunuyoruz. Bununla birlikte yaz döneminde açtığımız kurslar ile öğrencilerimize farklı branşlarda hem eğlenme hem de kendilerini geliştirebilme fırsatı sunuyoruz. 2 bin 324 kursiyerimiz bu yaz iki ay süresince kurslarımızda ücretsiz eğitim görecek" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!