KONESKOOP'tan Kaymakam Keklik'e veda yemeği

Güncelleme Tarihi:

KONESKOOPtan Kaymakam Keklike veda yemeği
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2018 14:12

KONESKOOP'tan Kaymakam Keklik'e veda yemeği

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (KONESKOOP), Samsun'un İlkadım ilçesine atanan Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik onuruna veda yemeği düzenledi.

KONESKOOP'in Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik onuruna bir restoranda düzenlediği veda yemeğine Ak Parti Antalya milletvekili İbrahim Aydın, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Konyaaltı Beledi Başkanı Muhittin Böcek, Sahil Güvenlik Komutanı Sezai Özkurt, kurum amirleri, siyasiler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

KOLPAK: GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATTIK

Gece, Kaymakam Keklik için hazırlanan slayt gösterisiyle başladı. Slayt gösterisi sırasında duygu dolu anlar yaşandı. Gecenin açılış konuşmasını yapan KONESKOOP Başkanı Durali Kolpak, Kaymakam İbrahim Keklik'le 5 yılda başarılı çalışmalara imza attıklarını söyledi. Kaymakam Keklik'in diyalogları ve hizmetleriyle güzel anılar bıraktığını belirten Kolpak, “Bize kaymakamlık değil ağabeylik yaptı. 5 yıl nasıl geçti bilmiyorum ama bu memuriyetin yasası. Kendisini tanımaktan çok mutlu olduk. Biz onu unutmayacağız. O da bizi unutmayacaktır. Yeni görev yerinde eşiyle, çocuklarıyla birlikte başarılı bir çalışma hayatı diliyorum" dedi.

'KONYAALTI'NIN YERİ BENİM İÇİN FARKLI'

Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik konuşmasında yemeği düzenleyen KONESKOOP Başkanı Kolpak'a teşekkür etti. 5 yıllık görev süresince Konyaaltı için güzel işler yapmaya çalıştıklarını belirten Keklik, “Görev sürem boyunca milletvekillerimizin, belediye başkanımızın birim müdürlerimizin desteğini gördüm herkese tek tek teşekkür ediyorum. Üzdüğümüz, kırdığımız arkadaşlarımız olmuşsa haklarını helal etsinler. Bundan sonra sizlerin Samsun'daki kapınız olacağız" diye konuştu.

'İYİ GÜNÜMÜZDE KÖTÜ GÜNÜMÜZDE YANIMIZDA OLDU'

Duygusal bir gün yaşadıklarını kaydeden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise şu ifadeleri kullandı: “Vatani görevimi Samsun Askeri Hastanesi'nde yaptım. Anneme 'Karadeniz'den Akdeniz'e' diye mektup yazardım. Kaymakamımızın sahillerden yana çok özlemi olmayacak. Güzel bir ilçede görev yapacak. Şimdi mektup yazmayacağız ama yanına gideceğiz. İyi günümüzde kötü günümüzde yanımızda oldu. Kendisi abim, arkadaşım olarak kalacaktır. Ailesiyle birlikte sağlıklı mutlu yılar diliyorum."

Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın da Keklik'e yeni görev yerinde başarılar diledi.

KONESKOOP Başkanı Durali Kolpak gecenin sonunda Kaymakam Keklik'e üzerinde Konyaaltı manzarasının bulunduğu plaket takdim eti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!