Köktaş: “1 Kasım Seçimleri Çok Önemli”

Güncelleme Tarihi:

Köktaş: “1 Kasım Seçimleri Çok Önemli”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 13:42

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye'nin, bölgenin ve dünyadaki mazlumların, ezilenlerin geleceği adına çok önemli bir seçim olduğunu söyledi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye’nin, bölgenin ve dünyadaki mazlumların, ezilenlerin geleceği adına çok önemli bir seçim olduğunu söyledi.
AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Terme ilçesinde bir dizi programlar gerçekleştirdi. Söğütlü Mahallesi sakinleri ile çay sohbeti gerçekleştiren Milletvekili Köktaş, daha sonra Terme ilçesinde faaliyet gösteren bir firmayı ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi.
Türkiye’nin artık eski Türkiye olmadığı ifade eden Milletvekili Köktaş, "Türkiye büyüdü, artık hasta adam Türkiye yok. Hedeflerini ortaya koyan, gelecek planlarını gerçekleştiren, milli helikopterini, tankını, zırhlı aracını yapan, uzaya 7. haberleşme uydusunu fırlatan Türkiye var. AK Parti iktidarları ile Türkiye mazlumlardan yana olan, zalimlerin korkulu rüyası ve hakkın, adaletin temsilcisi konumuna yükseldi. AK Parti’nin kurulması ve icraatlarıyla artık bugün gelinen nokta böyle bir geleceğin ilk adımı olmuştur. Borç batağında çırpınan, ekonomik açıdan egemen güçlere köle edilen, hak ve hukukun olmadığı, demokrasinin adeta mumla arandığı bir ülkeden bugün; ekonomik standartlarını yükseltmiş, sanayileşmiş, tarım ülkesi olmuş, ulaşımda, sağlıkta ve bilişimde bambaşka bir ülke haline geldik. İşte 1 Kasım seçimleri bu yapılan hizmet, proje ve yatırımların tamam mı, devam mı denileceği bir seçim olacaktır" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!