Köktaş: “1 Kasım’da Milletimiz İnşallah Geleceğine Sahip Çıkacak"

Güncelleme Tarihi:

Köktaş: “1 Kasım’da Milletimiz İnşallah Geleceğine Sahip Çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 11:48

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili adayı Fuat Köktaş, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında bir dizi programlar gerçekleştirdi.

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, "1 Kasım günü milletimiz inşallah bir kez daha ’güven’ diyecek, ’istikrar’ diyecek, bir kez daha kaosa ’hayır’ diyecek. Bir kez daha ’adalet ve kalkınmaya evet, bilinmezliğe, karanlığa hayır’ diyerek geleceğine sahip çıkacak" dedi.
AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili adayı Fuat Köktaş, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında bir dizi programlar gerçekleştirdi. Ziyaretlerde açıklamalarda bulunan Milletvekili Köktaş, "İktidara geldiğimiz 13 yıl önce umutsuzluklar ülkesini aziz milletimiz ile birlikte 81 iline, 784 bin metre karesine hizmet götürerek bugünlere, ışıl ışıl parlayan, parladıkça büyüyen ve gelişen Türkiye Cumhuriyeti’ne dönüştürdük. 2002 öncesi yaşanan koalisyon dönemlerinde siyasetçiler sorumsuzluklarıyla Türkiye’yi toptan bir enkazın eşiğine getirerek yönetilemez hale getirmişlerdi. Onlar hiç bir zaman büyük düşünmediler, küçük düşündüler. Türkiye’yi iflasın eşiğine getirdiler, milletimizi IMF’ye mahkum ettiler ama biz Türkiye için her zaman alnımızın teriyle, gözümüzün yaşıyla, zihnimizin berraklığıyla, yüreğimizin derinliğiyle düşündük. Türkiye, artık geriye, o karanlık kaos dönemlerine dönmez. O eski Türkiye’yi geri getirmek isteyenler, ülkemiz üzerindeki emellerine asla ulaşamayacaklar. Türkiye’nin çıktığı bu milli yoldan, bu milli hamle yolundan, adaletin, kalkınmanın yolundan geri çevirmek isteyenler, kesinlikle başarılı olamayacaklar. 1 Kasım günü milletimiz inşallah bir kez daha ’güven’ diyecek, ’istikrar’ diyecek, bir kez daha kaosa ’hayır’ diyecek. Bir kez daha ’adalet ve kalkınmaya evet, bilinmezliğe, karanlığa hayır’ diyerek geleceğine sahip çıkacak" diye konuştu.
"Bizde dur yok, durak yok. İstikamet belli, hedeflerimiz belli, 1 Kasım’da Türkiye’nin her yerinden tek başına, iş başına demeye geliyoruz” ifadelerini kullanan Milletvekili Köktaş, "1 Kasım’dan sonra biz yine milletimizle yeniden kucaklaşarak yola devam edeceğiz. Reform üstüne reform yapmaya devam edeceğiz. Her alanda müjdeler verdik, bunları yerine getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Nedir bunlardan bazıları? İş kurmak isteyen, projesiyle gelen gençlerimize 50 bin lira hibe verilecek. Asgari ücret bin 300 liraya çıkacak. Emeklilerimize yılda bin 200 lira maaş zammı yapılacak. 13 yıl önce devlet kendi memurunun maaşını ödeyemiyordu hatırlayın. Biz bugüne kadar olduğu gibi son nefesimize kadar öyle bir çalışma gayret sarf edeceğiz ki, bir daha bu memleket değil namerde, merde dahi muhtaç olmayacak. Allah bizi kimseye muhtaç etmesin" şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!