Koçer, Anneler Günü'nü kutladı

Güncelleme Tarihi:

Koçer, Anneler Gününü kutladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 16:59

Koçer, Anneler Günü'nü kutladı

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü Nejat Koçer, Anneler Günü'nü kutladı.
Milletvekili Koçer, yayımladığı mesajda, annelere verilecek en büyük hediyenin hak ettikleri sevgi, saygı ve ilgiyi onlara hissettirmek olduğunu belittir. Koçer, şunları söyledi:
"Dünyaya gözümüzü açtığımız an yanımızda bulduğumuz, yaşamımız boyunca da hep yanımızda olduğunu bildiğimiz annelerimizin günü kutlu olsun. Sevgi, şefkat ve merhamet gibi temel ihtiyaçlarımıza karşılık beklemeden cevap veren annelerimize sunabileceğimiz en güzel hediye yine hak ettikleri sevgi, saygı ve ilgiyi onlara hissettirmek olacaktır. Bizler bunun için gayret ediyor ve çalışıyoruz. Siyaset yaparak, istihdam yaratarak, üreterek, emek vererek 'Ben de varım' diyebildikleri her alana kendi bakış açılarıyla farklılık katan kadınlarımızın arasında anneler de hak ettikleri yeri alabilsin diye anneler için yasal düzenlemeler yapıyoruz. Hamilelik, doğum ve süt iznine bağlı iş akdine ilişkin düzenlemeler, doğum borçlanması, özürlü çocuğu olan anneye erken emeklilik hakkı gibi kanun çalışmalarıyla iş hayatında annelerin önlerine çıkan engelleri ortadan kaldırarak aynı zamanda ailenin bütünlük ve sürekliliğinin koruma altına alınmasına katkı sağlamış oluyoruz. Bu vesileyle ebediyete intikal etmiş olan bütün annelere rahmet diliyor, başta aziz şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü yürekten kutluyorum."
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!