Kocaoğlu: Kırıkkalespor'a Türk Metal'in desteğiyle adayım

Güncelleme Tarihi:

Kocaoğlu: Kırıkkalespora Türk Metalin desteğiyle adayım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2016 10:45

Kocaoğlu: Kırıkkalespor'a Türk Metal'in desteğiyle adayım

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- TÜRK Metal Kırıkkalespor'da sürekli başkan adaylığı konuşulurken, Ankaralı iş adamı Serkan Kocaoğlu basın mensupları ve taraftarlarla bir araya geldi. Türk Metal Sendikası'nın desteğiyle adaylığını açıkladığını belirten Kocaoğlu, “ Türk Metal Sendikası varsa ben de varım, yoksa ben de yokum" dedi. Mevcut yönetime de seslenen Kocaoğlu, 10 gün içinde kongre kararı alınmazsa başkan adaylığından çekileceğini de söyledi.

Ankara'da inşaat, kırtasiye, kuyumculuk ve hayvancılık işiyle uğraştığını belirten Serkan Kocaoğlu, "Daha önce yıllarca futbol oynadım. Kırıkkale'nin kötü gidişatını gördüm ve adaylığımı açıkladım. Ben buraya Türk Metal Sendikasının desteğiyle geldim onlar yoksa ben de yokum. Karşı taraftan olumlu cevap gelirse oturur konuşuruz" dedi.

Takımda motivasyonun olmadığını da belirten Kocaoğlu, "Kimsenin kimseye güveni kalmamış. Güven olduktan sonra başarılar adım gelir. Mevcut yönetim 10 gün içinde kongre kararı almaması halinde ben olmayacağım. Buraya gönül bağımla geldim ve adaylığımı açıkladım. Yeter ki şehir bizim arkamızda olsun. Eğer kayyum heyeti takımı Türk Metal'e verseydi, başkan ben olacaktım ve her şey çok farklı olacaktı. Eğer kongre kararı alınırsa ve ben başkan olursam, ilk işim hocayı göndermek olacak. Çünkü hoca bu takımı kaldıramıyor. Bizim hedefimiz süper Lig. Allah'ın izniyle Kırıkkale'ye büyük takımlar neden gelmesin. Tekrar söylüyorum; er şey arma için" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!