Kocaeli’de aile katliamı

Güncelleme Tarihi:

Kocaeli’de aile katliamı
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 15, 2013 00:15

Kocaeli'de Türkiye'yi sarsacak bir vahşet yaşandı. Anne ve iki çocuğu boğularak, bıçak ve şişlenerek öldürüldü. Katil, iki aylık Aysime bebeğe dokunmadı. Ancak ailenin kapısını 6 gün boyunca kimse çalmayınca, minik Aysime açlıktan öldü... Baba ise kayıp.

Haberin Devamı

Polis, dün akşam, Gökdeniz ve ailesinin yaşadığı Kocatepe Mahallesi 64. Sokak 8 No’lu binanın giriş katındaki evlerine gitti. Zilin defalarca çalınmasına rağmen kapı açılmayınca, polis, çilingir yardımıyla içeriye girince, Aysel Geniş (36) ile çocukları Gökdeniz, Görkem (5) ve 2 aylık olan Aysime Geniş’in cesetleriyle karşılaştı.

2 AYLIK AYSİME AÇLIK VE SUSUZLUKTAN ÖLDÜ

Ä°lk bilgilere göre Aysel GeniÅŸ, boÄŸularak, çocukları Gökdeniz ve Görkem, bıçak ve ÅŸiÅŸ darbeleriyle öldürüldü. 2 aylık Aysime ise açlık ve susuzluktan yaÅŸamını yitirdi. Derince’de plastik pencere sistemleri takan bir iÅŸyerinde çalışan baba Ramazan Geniş’in de geçen 9 Ocak ÇarÅŸamba gününden beri kayıp olduÄŸu anlaşıldı. Cinayetlerin, baba tarafından iÅŸlendiÄŸi iddia edilirken, polis diÄŸer ihtimalleri de dikkate alarak araÅŸtırmalarını sürdürüyor.Â

BABASINDAN BORÇ İSTEMİŞ

Haberin Devamı

İzmit’in Kuruçeşme semtinde eşi, biri iki aylık bebek 3 çocuğunun cesetleri bulunan ve kendisi de kayıp olan Ramazan Geniş’in anne ve babası olayı öğrenince gece yarısı olay yerine geldi. Halil Geniş’in polise verdiği ilk ifadede, oğlunun iki hafta önce borçları olduğunu belirterek kendisinden bir miktar para istediğini ve verdiğini söylediği öğrenildi. Halil Geniş ifade vermek üzere karakola götürülürken, eşi Gülsüm Geniş’in ise eve geldiğinde "Torunlarım.. Torunlarıma doyamadım" diyerek feryatlarla ağladığı görüldü. Bu arada cirnayetlerin işlendiği falçata benzeri kesici alet ise evdeki sobada bulundu. Cumhuriyet Savcılı ve olay yeri inceleme ekipleri gece yarısı olmasına rağmen, 3 katlı binanın zemin katındaki evde incelemelerini sürdürüyor.

İZMİT’TE VAHŞET


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!