Koca yürekli öğrencilere zeka oyunu ödülü

Güncelleme Tarihi:

Koca yürekli öğrencilere zeka oyunu ödülü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2017 14:26

Koca yürekli öğrencilere zeka oyunu ödülü

Haberin Devamı

AYDIN'ın İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilkokul öğrencilerinin belediyeye bağlı kuruluşa giyim yardımı yapmasını karşılıksız bırakmayarak, çocukları zeka oyunuyla ödüllendirdi.

Hürmüz Ayaydın İlkokulu 2. Sınıf öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte 'Cömertlik ve Yardımlaşma' konulu proje kapsamında. aralarında topladıkları giyim eşyalarını ihtiyaç sahiplerine dağıtması için İncirliova Belediyesi Sosyal Hizmet Ağı (İBSHA) görevlilerine teslim etti. Hem öğrenciler hem de yardımı alan çocuklar mutlu oldu. İncirliova Belediye Başkanı MHP'li Gürşat Kale, öğrencilere karşı duyarsız kalmadı. Minik öğrencilerin bu duyarlı davranışlarından dolayı büyük bir memnuniyet duyan Kale, öğrencileri okullarında ziyaret ederek birer Tangram Ahşap Zeka Oyunu Seti hediye etti.

OKULA YARDIM SÖZÜ

Öğrencilere seslenen Kale, "Yaşınız küçük ama yürekleriniz kocaman. Sizlerin bu davranışı bizi onurlandı. Sizlerle gurur duyuyorum. Daha önce bu okulumuzun bahçe düzenlenmesi, orta refüj çalışmasının yapılması ile parke taşı döşeme işlerini gerçekleştirmiştik. Bugün de bahçe duvarları ile demir korkululara ihtiyaç duyulduğunu öğrendik. İnşallah önümüzdeki günlerde bu sorunu da çözüme kavuşturacağız. Belediye olarak elimizdeki imkanlar doğrultusunda eğitim ve öğretime destek vermeye her zaman devam edeceğiz" diye konuştu.

Millet olarak birlik beraberlik ve yardımlaşma geleneğinden geldiklerini dile getiren Okul Müdürü Kenan Çalışkan ise Başkan Kale'nin okula yaptığı ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını söyleyerek, teşekkür etti.



Burhan CEYHAN/ İNCİRLİOVA (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!