Klassis Cup sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Klassis Cup sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2017 12:32

Klassis Cup sona erdi

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde düzenlenen Klassis Cup Golf Turnuvası sona erdi.

Klassis Golf Club'ün geleneksel organizasyonlarından Klassis Cup, Lykia World & Links Golf Kulübü'nde yapıldı. Ankara, İzmir ve Antalyalı oyuncuların da katıldığı organizasyonda toplam 104 golfçü sahaya çıktı. Klassis Cup'ta handikapı düşük oyuncular bireysel kategoride yarışırken, diğer oyuncular Texas Scramble formatında dört oyuncudan oluşan takımlar halinde mücadele etti.

Bireysel dalda A kategorisinden Nonita Chand toplam 36 puanla ilk sırayı alırken, Klassis'in Güney Koreli oyuncularından Yong Seok Kim B kategorisinde 35 puanla zirveye çıktı.

Deniz Çuha, Yavuz Varlı, Mustafa Güzel ve Ertuğrul Özçekli'den oluşan takım 18 takım arasında en yüksek puanı toplayarak birincilik kürsüsüne çıktı. İzmir Golf Kulübü Başkanı Heval Savaş Kaya, Elvina Kaya, William Inkurunzuza ve Altan Demirsoylu'dan oluşan takım ise ikinci sırayı aldı. Klassis Golf Kulübü Başkanı Serdar Candar, Titanic Golf Kulübü Başkanı Mehmet Aygün, Tevfik Gür ve Levent Egeli'den oluşan takım ise üçüncü olarak kupa almayı başardı.

Klassis Cup'ta dereceye girenlere ödülleri Kulüp Başkanı Serdar Candar tarafından Lykialinks Golf Kulübü'nde düzenlenen törenle verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!