Kızılcahamam'a Kırsal ürün Pazarı 

Güncelleme Tarihi:

Kızılcahamama Kırsal ürün Pazarı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2017 10:59

Kızılcahamam'a Kırsal ürün Pazarı 

Haberin Devamı

Nurullah TOSUN/KIZILCAHAMAM(Ankara), (DHA)- KIZILCAHAMAM ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ortak çalışması ile ilçenin Kargasekmez mevkiine kırsal ürün pazarı projesi gerçekleştiriliyor.
Kızılcahamam Kargasekmez mevkiinde yapılacak olan kırsal ürün pazarının çalışmaları Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Dairesi Başkanlığı ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından projenin kısa sürede  başlatılarak yapımına başlanılacağı belirtildi. Projenin protokolü, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Dairesi Başkanı Özgür Güven ile Kızılcahamam Orman İşletme Müdürü Mehmet Üstünyer arasında Orman Bölge Müdürlüğü'nde Orman Bölge Müdürü Mustafa Özkaya'nın da katılımı ile imzalandı.
Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, ilçelerinde yetiştirilen yöresel ürünlerin pazarlanması açısından büyük önem taşıyan bu projenin hayata geçmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Proje içerisinde kır lokantası, kır kahvesi, ahşap çeşme, otopark alanı, yöresel satış ünitesi, büfe, kamelyalar, çatılı piknik masaları, mescit, idari bina, tuvaletler, yürüyüş yolları ve ahşap çocuk oyun alanı bulunuyor.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!