Kızı ile şehit olan polisin Hatay'daki baba ocağına ateş düştü

Güncelleme Tarihi:

Kızı ile şehit olan polisin Hataydaki baba ocağına ateş düştü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2016 16:44

Diyarbakır'ın Çınar İlçesi'nde PKK terör örgütü tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 4 yaşındaki kızı Mevlüde İrem ile birlikte şehit düşen 28 yaşındaki polis memuru Mehmet Şenol Çiftçi'nin Hatay'daki baba ocağında çığlıklar yükseldi. Acı haberi alan Çiftçi ailesinin yakınları şehit evine koştu. Saldırıda ağır yaralanan şehidin ev kadını eşi İpek Çiftçi'nin ise hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

Haberin Devamı

Merkez Antakya İlçesi'nin Açıkdere Mahallesi'nde oturan aileye acı haberi emniyet yetkilileri sağlık ekipleri eşliğinde verdi. 3'ü erkek 9 çocuk sahibi olan anne Mevlüde ile baba Ali İhsan Çiftçi fenalık geçirdi, yakınları hıçkırıklara büründü. Acı haberi duyan Çiftçi ailesinin yakınları ve komşuları eve akın etti, Türk bayrakları asıldı.

Kızı ile şehit olan polisin Hataydaki baba ocağına ateş düştü



ANNESİ HAYATİ  TEHLİKEYİ ATLATTI

Balkonunda Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da posterinin asılı olduğu baba ocağından feryatlar yükselirken, şehidin 6 yıllık polis olduğu ve 5 yıl önce evlendiği belirtildi. Minik Mevlüde İrem ile birlikte şehit olan Mehmet Şenol Çiftçi'nin saldırıda ağır yaralanan eşi İpek'in hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.
Sağlık durumu iyiye giden şehit eşinin yoğun bakım servisinden çıkartıldığı belirtildi.  Mehmet Şenol Çiftçi ile minik kızı Mevlüde İrem'in yarın öğle namazının ardından Açıkdere Mahallesi'de düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

Kızı ile şehit olan polisin Hataydaki baba ocağına ateş düştü


BAKMADAN GEÇME!