Kız öğrencilerin tribün şovu

Güncelleme Tarihi:

Kız öğrencilerin tribün şovu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2017 10:01

Kız öğrencilerin tribün şovu

Haberin Devamı

Ayhan İSEN / ELEŞKİRT (Ağrı), (DHA)-Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde il bazında ilçeyi temsil edecek takımı belirlemek için yapılan liseler arası futbol maçına kız öğrencilerin tribün şovu damgasını vurdu.
    Eleşkirt ilçe stadyumunda oynanan Eleşkirt Çok Programlı Anadolu Lisesi ile 70'nci Yıl Cumhuriyet  Eleşkirt Mesleki ve Teknik Anadolu Sağlık Meslek lisesi arasındaki futbol karşılaşmasında Sağlık Meslek Lisesi'nin kız öğrencilerden oluşan  taraftarların yaptıkları tezahüratlarla takımlarının galibiyetinde büyük katkı sağladı.
    Soğuk ve yağışlı havaya rağmen davul, zurna eşliğinde tribün şov yapan öğrenciler unutulmaz bir gün geçirdiklerini söyledi. Kadın taraftarların destekleri ile 70'nci Yıl Cumhuriyet Eleşkirt Mesleki ve Teknik Anadolu Sağlık Meslek lisesi futbol takımı karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak Ağrı'da okul sporları bazında futbolda temsil etme hakkını elde etti.
    Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinden Berfin Altın, "Arkadaşlarla birlikte maça geldik. Çok eğlendik. Takımın glibiyetinde önemle rol oynadık" dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!