Kız kaçırma kavgasında kan aktı

Güncelleme Tarihi:

Kız kaçırma kavgasında kan aktı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2017 14:08

Ankara’da mevsimlik işçilerin arasındaki kız kaçırma kavgası, silahlı çatışmaya dönüştü. Olayla bağlantılı 3 ayrı saldırıda Biri polis memuru 2 kişi hayatını kaybetti, hastane ve cadde üzerinde açılan ateşte ise 7 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kahramankazan’da mevsimlik işçi olarak çalışan 25 yaşındaki Ömer Doğan, akrabası 16 yaşındaki R.D. ile gönül ilişkisi yaşamaya başladı. Ömer Doğan, R.D.’nin ailesine ilettiği evlenme isteğine olumsuz yanıt alınca küçük kızı kaçırma planı yaptı. Doğan, aralarında Ekrem Genç’in de bulunduğu 3 arkadaşı ile Kumpınar Mahallesi'ndeki çadıra giderek R.D.’yi kaçırdı. Kızlarının kaçırıldığını fark eden aile Doğan ve beraberindekileri otomobille takibe başladı. Ankara Çevre Yolu’na uzanan takibin ardından araçlar yeniden Kahramankazan’a ulaştı. İmrendi Mahallesi yol ayrımında kızın yakınları takip ettikleri otomobilin lastiklerine ateş açarak aracı durdurdu. Taraflar arasında başlayan arbede sırasında iddiaya göre kaçırılan R.D.’nin ağabeyi 25 yaşındaki A.D., 40 yaşındaki Ekrem Genç’i vurdu. Genç olay yerinde hayatını kaybederken polis 13 kişiyi gözaltına aldı. R.D. de Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı yetkililerince koruma altına alındı. Ekrem Genç’in cenazesi defnedilmek üzere Polatlı’ya gönderildi.

Haberin Devamı

POLİS MEMURU ŞEHİT OLDU

Kahramankazan Emniyet Müdürlüğü’nde ifade veren zanlılardan Aziz Erol, rahatsızlanması üzerine ambulansla hastaneye kaldırıldı. İki polis refakatinde Hamdi Eriş Devlet Hastanesi’ne getirilen Aziz Erol’a Acil Servis girişinde pusuya yatan iki kişi tarafından ateş açıldı. Saldırı sırasında yaralanan polis memuru Muhammet Uz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Diğer polis memuru Fethi Seven ve zanlı Aziz Erol ile birlikte olay yerinde bulunan 2 kişi yaralandı. Erol’un durumunun ağır olduğu öğrenildi. Hastanede silahlı saldırı gerçekleştiren kişilerin, kız kaçırma kavgası sırasında öldürülen Ekrem Genç´in yakını oldukları, Erol’a intikam amacıyla ateş açtıkları belirlendi.

ÜÇÜNCÜ SALDIRIDA ÜÇ KİŞİ YARALANDI

Kız kaçırma kavgasının tarafı olan aileler arasında üçüncü silahlı saldırı yaşandı. 3 kişi, caddede yürürken üzerlerine bir araçtan ateş açıldı. Olayda bir kişi yaralanırken mermiler o sırada yoldan geçen okul servisine de isabet etti. Mermiler iki öğrencinin hafif yaralanmasına neden oldu. Özel harekat ekipleri de olaya müdahele etti. Üzerlerine ateş açılan 3 kişiden biri gözaltına alınırken, yaralanan ikisi öğrenci 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!