Kız Arkadaşının Evinden Hırsızlık Yaptı

Güncelleme Tarihi:

Kız Arkadaşının Evinden Hırsızlık Yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 17:21

KIZ ARKADAŞININ EVİNDEN HIRSIZLIK YAPAN ZANLI TUTUKLANDI

Aydın’ın Buharkent ilçesinde, kız arkadaşının evinden 10 bin TL değerinde ziynet eşyası çaldığı iddia edilen zanlı tutuklanarak cezaevine konuldu.
Edinilen bilgiye göre; Buharkent ilçesine bağlı Gündoğan Mahallesinde ikamet eden G.B., Buharkent İlçe Jandarma komutanlığına müracaat ederek evinde hırsızlık olayı meydana geldiğini ve maddi değeri yaklaşık 10 bin TL olan 4 adet altın bilezik, 1 çift altın küpesi ile 1adet altın yüzüğünün çalınmış olduğunu bildirdi. G.B’nin evinde inceleme yapan jandarma ekipleri, evde her hangi bir delile rastlayamayınca eve gidip gelen kişileri araştırmaya başladı.
Aile içinde bulunan şahısların araştırılmasında G.B’nin evine ilk eşinden olma kızı M.K’nin erkek arkadaşı İ.D’nin girdiği ve altınları da bu şahsın çalmış olduğu tespit edildi. Buharkent’te bağlı Savcıllı Mahallesi’ndeki evinde yakalanan İ.D’nin evinde yapılan aramada çalınan bileziklerden 2 adedi, küpe ve yüzük ile birlikte bin 500 TL para ele geçirildi. Adli makamlara sevk edilen şüpheli, tutuklanarak Nazilli Kapalı Cezaevine teslim edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!