KİTVAK'tan kermes daveti

Güncelleme Tarihi:

KİTVAKtan kermes daveti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2017 12:43

KİTVAK'tan kermes daveti

Haberin Devamı

KEMİK İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı'nın (KİTVAK) geleneksel hale getirdiği kermes 20 Aralık Çarşamba günü, 12.00-18.00 saatleri arasında İzmir'deki Kültürpark Tenis Kulüp'te gerçekleştirilecek.

KİTVAK'ın geleneksel kermesi kapsamında gıdadan giyime, özgün sanat eserlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar, yüzlerce ürün hayırsever ve bağışçılara sunulacak. İlgi ve desteklerinden dolayı Kültürpark Tenis Kulübü yönetimi ve Rose Garden 1941 Cafe ve KİTVAK İcra Komitesi üyelerine teşekkür eden KİTVAK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Soncul, "İcra Komitemiz bu yıl da sürprizlerle dolu keyifli bir kermes için yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Özellikle Kültürpark Tenis Kulübü'ne kolay ulaşabilecek çalışan dostlarımızı öğle yemeği için kermesimizde görmeyi diliyoruz. Yılbaşı alışverişiniz umuda destek versin" dedi.

Tüm İzmirlileri Kitvak kermesine davet eden Soncul, "Şimdiden tüm KİTVAK dostlarının yeni yılını canı yürekten kutluyorum. Yeni yıl umuda, sağlığa, tüm dünyada barışa ve güzelliklere vesile olsun" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!