Ustaları buluşturan sergi

Güncelleme Tarihi:

Ustaları buluşturan sergi
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2019 14:51

Luxury Art Gallery & Event, Türk çağdaş sanatının isimlerini, kendi resimlerinin bulunduğu sergide düzenlenen davetle bir araya getirdi.

Haberin Devamı

Luxury Art Gallery & Event, Türk çağdaş sanatının önde gelen isimlerinin eserlerine ev sahipliği yapıyor. Galeri, sergide eserleri olan sanatçıları 26 Mart’ta gerçekleştirdiği bir davetle buluşturdu. Davette çağdaş resim sanatının usta isimleri; Alaettin Aksoy, Bedri Baykam, Doğan Paksoy, Özdemir Altan, Nur Koçak, Bubi, Tomur Atagök, Balkan Naci İslimyeli, Cem Sağbil, Ekrem Yalçındağ, Güngör Taner, Hasan Bülent Kahraman, İsmet Doğan, Koray Ariş, Nezih Çavuşoğlu, Süleyman Saim Tekcan, Yusuf Taktak, Zahit Büyükişleyen, Yahşi Baraz, Maria Kılıçlıoğlu Baraz bir araya geldi.

Davette, MAJİ Luxury Art Gallery & Event’in sahibi Gaye Donay, ‘’Uzun yıllardır bir araya gelemeyen sanatçılarımızı bu davette buluşturmayı ve ülkemizin son yıllarda sadece ticari bir unsur haline gelerek yıpratılan sanat ortamının hak ettiği kaliteye ve değere kavuşmasını amaç edinmiş bulunmaktayız. Master sanatçılarımızın da desteği ile yıldız sanatçılarımızın ulusal ve uluslararası sanat platformlarında yer almalarını sağlayarak ülkemizi ve kendi yeteneklerini doğru bir şekilde temsil etmelerine imkân tanımayı arzuluyoruz..’’ şeklinde konuştu.

BAKMADAN GEÇME!