IF Beşiktaş’ta '%100 Kadın Sahne'

Güncelleme Tarihi:

IF Beşiktaş’ta %100 Kadın Sahne
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2019 15:19

IF Performance Hall Beşiktaş’ta gerçekleşecek ‘%100 Kadın Sahne’ etkinliğinde birçok kadın müzisyen aynı sahnede bir araya gelecek.

Haberin Devamı

20’nci kez gerçekleştirdiği geleneksel '%100 Açık Sahne' etkinliği ile tanınan gazeteci Tolga Akyıldız, 7 Mart Perşembe akşam kadın müzisyenleri sahnesinde ağırlamaya hazırlanıyor. ‘%100 Kadın Sahne’ etkinliği, birçok kadın müzisyeni, IF Performance Hall Beşiktaş’ta tek gecelik bir festivalle aynı sahnede bir araya getirecek. 7 Mart’ı 8 Mart’a bağlayan gece Dünya Kadınlar Günü kutlanacak. %100 Kadın Sahne’de; Seyyal Taner, Suzan Kardeş, Özge Fışkın, Aslı Gökyokuş, Ayben, Fatma Turgut, Melis Danişmend, Melisa Karakurt ve Tuğçe Şenoğul gecede sahne alacak. '%100 Kadın Sahne’nin diğer konukları arasında Mert Fırat ve Tuna Kiremitçi de yer alıyor.

Etkinlik biletleri; IF Performance Hall Beşiktaş, Leman Kültür Beşiktaş ve Biletix’ten temin edilebilecek. Sadece kadın izleyicilere özel olarak ‘1 bilet alana 1 bilet bedava’* kampanyasından ise; IF Beşiktaş ve Leman Kültür Beşiktaş gişelerinde faydalanmak mümkün olacak.
*Bu kampanya Biletix’te geçerli değildir.

BAKMADAN GEÇME!