Kitap kampanyasına ulaşım desteği

Güncelleme Tarihi:

Kitap kampanyasına ulaşım desteği
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2017 14:21

Kitap kampanyasına ulaşım desteği

Haberin Devamı

AYDIN Adnan Menderes Üniversitesi İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi öğrencileri tarafından 'Bir kitapta sen koy' sloganı ile köy okullarına kitap, kırtasiye ve giyecek yardımı için başlatılan kampanyaya, MHP'li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da destek verdi. Toplanan yardımların yerine ulaştırılabilmesi için öğrencilere ulaşım desteği sağlandı.

Adnan Menderes Üniversitesi'nin İsabeyli Yerleşkesi'ndeki İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, 'Bir kitapta sen koy' adı altında köy okullarına kitap, kırtasiye ve giyecek yardımı için kampanya başlattı. Kampanyaya ilgi büyük oldu. Kısa sürede koliler dolusu yardım toplandı. Toplanan yardımların ihtiyacı olan köy okullarına ulaştırılması öğrencileri düşündürürken destek Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'tan geldi. Öğrencilerin, görüştüğü Başkan Alıcık, kampanyaya yardımların yerine ulaştırılması için bir midibüs tahsis ederek ulaşım desteği verdi. Başkan Haluk Alıcık, bu tür projelere her zaman destek olmaya hazır olduklarını belirtip, "Nazilli'de okuyan öğrencilerimiz çalışkan, duyarlı ve üretken. Onlarla gurur duyuyorum" dedi.

Projeyi başlatan öğrencilerden Zeynep Özkan, Başkan Alıcık'a destekleri nedeniyle teşekkür edip, "Yardımları yerine ulaştırmak öğrenci olduğumuz için bizim bütçelerimiz ile zor oluyordu. Bu konuda destek bulabilmek için bir çok yere başvurduk. Ancak, sonuç alamadık. Başkanımız sayesinde yardımları yerlerine ulaştırdık. Aydın ve çevre illerden projemize destek vermek için Nazilli'ye gelenler oluyor. Hepsine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!