Kısmetse Olur Semih ve Nur ayrıldı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kısmetse Olur Semih ve Nur ayrıldı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2016 15:20

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen fenomen izdivaç programı Kısmetse Olur’da şok bir gelişme yaşandı. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Kısmetse Olur’ da bu kez gergin anlar yaşandı. Kısmetse Olur’ da Nur Semih’i Boğaçhan ile aldattı mı? Semih ve Nur ayrıldı mı? Detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Kısmetse Olur'da bu kez gergin anlar yaşandı. Nur ve yarışmadan elenen Boğaçhan buluştu. İkilinin fotoğrafları eve verilince olanlar oldu. Semih, Nur'a hesap sordu. Nur, durumu açıklamaya çalışsa da Semih Nur'dan ayrılmak istediğini söyledi.

Kısmetse Olur'un bugün yayınlanan bölümünde şoke eden son dakika gelişmesi yaşandı. Kısmetse Olur'un favori gelin adaylarından Semih ile birlikte olan Nur, evden geçen hafta elenen eski damat adayı Boğaçhan ile bir alışveriş merkezinde buluştu.

Alışveriş merkezinde birlikte görüntülenen Nur ve Boğaçhan'ın bu fotoğrafları gelinler ve damatlar evinde yayınlandı. Gelinler evindeki adaylar Nur'un Boğaçhan ile bir ilişki yaşadığını ima etseler de Nur, Boğaçhan ile aralarında bir ilişki olmadığını ve Semih'e sürpriz hazırlamak için bir araya geldiklerini açıklamaya çalıştı.

Haberin Devamı

Semih ve Nur aşkı bitiyor mu?

Haberin Devamı

Damatlar evine verilen görüntüleri gören Semih, sinirlerine hakim olamadı ve gelinler evine gelerek Nur'a hesap sordu. Nur, Semih'e Boğaçhan'la buluşma sebebini kendisine doğum günü sürprizi hazırlamak için olduğunu, Boğaçhan'ın da kendisinden hediye için fikir almak istediği için buluştuklarını anlatmaya çalıştı.

Ancak, Semih o kadar sinirliydi ki, Nur'un açıklamalarına ikna olmadı. Gerilimin iyice arttığı dakikalarda Nur'un “Benden ayrılmak mı istiyorsun?” sorusuna, “Evet, senden ayrılmak istiyorum.” diye cevap verdi. Bu tatsız konuşmanın ardından Semih, Nur'un daha fazla açıklama yapmasına fırsat vermeden gelinler evini terk etti.

Ayrılık acısı yaşayan Nur, sinir krizi geçirerek ağlamaya ve eşyaları fırlatmaya başladı. Nur'un bu haline üzülen arkadaşları onu teselli etmeye çalıştılar. Bu tartışmadan sonra Nur ve Semih çiftinin tekrar bir araya gelip gelemeyeceği merak konusu oldu.

BAKMADAN GEÇME!