Kış turizm koridoru' Çalıştayı

Güncelleme Tarihi:

Kış turizm koridoru Çalıştayı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2016 12:56

Kış turizm koridoru' Çalıştayı

Haberin Devamı

ERZİNCAN, (DHA)-ERZİNCAN‘da Kültür ve Turizm Bakanlığının Avrupa Birliği ile ortaklaşa yürüttüğü Erzurum, Erzincan, Kars Kış Turizm Koridoru Projesinin ‘Strateji ve Eylem Planı Çalıştayı’nın ikincisi yapıldı.

Erzincan Garden Inn Hotel’in toplantı salonunda gerçekleştirilen ‘Erzurum Erzincan Kars Kış Turizm Koridoru Projesi’nin ‘Strateji ve Eylem Planı Çalıştayı’na Vali Ali Arslantaş, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Vali Yardımcısı Deme Musa Baştürk, Proje Takım Lideri ve Uzman Francesco Comotti, Uzman Dr. Alex Andreis ve çok sayıda davetli katıldı. Erzincan Ergan Dağı Kayak Merkezi başta olmak üzere proje kapsamında yer alan Erzurum ve Kars illerinde ki kış turizm koridorunda yürütülecek olan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, bu üç ildeki kayak potansiyelinin üst seviyeye çıkarılması hedefleniyor.

Kayak merkezlerinde yapılacak olan çalışmaların birliktelik noktasında daha başarılı olunacağına değinen Erzurum, Erzincan, Kars Kış Turizm Koridoru Projesi’nin Takım Lideri Frencesco Commotti, “Bilim açısından birlikte çalışmanın son derece önemli olacağını biliyoruz ama asıl önemli olan hep birlikte çalışmamız. İkinci kısım tanıtım ve iletişim” diye konuştu.

Kayak merkezlerinde çocuk ve ailelere yönelik bir dizi organizasyonların yapılması gerektiğine dikkat çeken Proje Uzmanı Alex Andreis, pazarlama stratejilerinin belirlenmesi gerektiğini bildirdi. 



FOTOĞRAFLI



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!