Kırşehir’de sporcular eşofmanla ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

Kırşehir’de sporcular eşofmanla ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2017 13:59

Kırşehir’de sporcular eşofmanla ödüllendirildi

Haberin Devamı

Salih GÜNER/KIRŞEHİR, (DHA)- KIRŞEHİR’de farklı branşlarda başarılar elde eden sporcular, Valilik tarafından eşofmanla ödüllendirildi.
Kırşehir’deki okul takımlarına, yaz spor kurslarına kayıt yaptıran öğrencilere ve ülke genelinde düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren gençlere Vali Necati Şentürk ve 22. Dönem Kırşehir Milletvekili Hacı Turan tarafından eşofman takımı dağıtıldı.
Aşıkpaşa Spor Salonu'nda gerçekleştirilen dağıtım töreninde konuşan Vali Necati Şentürk, bedensel ve ruhsal yönden sağlıklı gençler yetiştirme gayretinde olduklarını söyledi. Kırşehir’de gençlerin sporcu yapıya sahip olduklarını belirten Vali Şentürk, “Hangi yaştan olursa olsun mutlaka spor yapılmalıdır. Zinde, sağlıklı ve duygusal açıdan güçlü olmak istiyorsak spora yönlenmeliyiz. Zaten ilimizdeki gençlerimizin büyük çoğunluğu sporcudur. İçerisinde bulunduğumuz yaz tatilini iyi değerlendirmeli, kitap okumanın yanında sportif faaliyetlerde de bulunmalıyız. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Bugün devletimizin destekleri ile sizlere eşofman dağıttık. Her zaman siz değerli gençlerimizin yanındayız” dedi.
Buradaki törenin ardından Vali Necati Şentürk ve beraberindekiler, Ahi Stadyumuna geçerek 'Abdal Ateşi' olarak adlandırılan ve abdalların oluşturduğu davul-zurna ekibinin gösterilerini izledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!