Kırşehir’de fotoğrafçılar, yaz düğünleri için randevu veriyor

Güncelleme Tarihi:

Kırşehir’de fotoğrafçılar, yaz düğünleri için randevu veriyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2018 15:12

Kırşehir’de fotoğrafçılar, yaz düğünleri için randevu veriyor

Haberin Devamı

Salih GÜNER, KIRŞEHİR (DHA)-İSLAM alemince 11 ayın sultanı olarak kabul edilen Ramazan ayının her yıl 10 gün öne gelmesi, düğün yapacak çiftleri ve ailelerinin hazırlıklarını şimdiden yoğunlaştırdı. 

Kırşehir’de düğünlerin genelde Haziran-Eylül aylarında yoğun yapılması nedeniyle  organizasyon, fotoğrafçı, gelinlikçi, kuaför, düğün salonu gibi birçok esnaf son iki haftadır yoğunluk yaşamaya başladılar. Düğün tarihlerini kesinleştiren ve düğün sezonu hazırlıklarını hızlandıran çiftler, Kırşehir’deki düğün sektörünün hareketlendirmesine neden oldu. Çiftler şimdiden salonda düğün yapmak isteyenler şehrimizdeki düğün salonlarını kiralayıp kopara vermeye başlarken, kuaför ve fotoğrafçılarla da randevu almaya başladılar bile…

İşte şehrimizde fotoğraf çekimleri yapan Stüdyo Güneş işletmecisi Mehmet Öner, düğün tarihlerini kesinleştiren çiftlerin, randevu için geç kalmamaları gerektiğini açıkladı. Çiftlerin Ramazan ayından sonra düğünlerini yapmak için randevuları arttırdığını belirten Öner, “Düğün tarihini kesinleştiren çiftler, düğün fotoğrafçılarını hep en son plana atıyorlar. Bu yüzden de dükkan dükkan boş yer bulmaya çalışıyorlar. Düğün bir kere yapılıyor. İşlerini şansa bırakmasınlar” dedi.

DIŞ MEKAN ÇEKİMLERİ MODA OLDU

Geçmiş yıllarda gelin-damat ve yakınlarının stüdyoda bir araya gelerek toplu fotoğraf çektirdiğini ifade eden Öner, son yıllarda ise dış mekan çekimlerinin yaygınlaştığını söyledi.

Dış mekan çekimlerinin sadece Kırşehir’de değil tüm Türkiye’de moda haline geldiğini belirten Öner, “Kaman Japon bahçeci Kırşehir için gözde mekanlardan biri. Aynı şekilde Şu anda Tarihi Ağalar Konağı, Güzler Parkı, Masal Parkı, Kent Park popüler durumda. Çiftlerin de ilk tanıştıkları yerlere gidiliyor. İsteğe göre mekanlar değişebiliyor” diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!