Kırşehir İŞKUR 2018 yılı teşvik ve beklentileri için sahaya indi

Güncelleme Tarihi:

Kırşehir İŞKUR 2018 yılı teşvik ve beklentileri için sahaya indi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2018 10:52

Kırşehir İŞKUR 2018 yılı teşvik ve beklentileri için sahaya indi

Haberin Devamı

Salih GÜNER, KIRŞEHİR (DHA)-TÜRKİYE  İş Kurumu Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Fazlı Küçük ve İstihdam Uzmanı Esranur İrdem 2018 yılı 1. İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısına katılmak üzere kente geldi.

Daha önce İŞKUR Kırşehir İl Müdürlüğü görevinde de bulunan ve bugün Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü’nde Daire Başkanı olarak görev yapan Fazlı Küçük, İstihdam Uzmanı Esranur İrdem ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Metin Ülgen Kaya ile birlikte, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı öncesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selâhattin Ekicioğlu ile Organize Sanayi Bölgesinde bulunan işletmelere ziyarette bulunarak 2018 yılı için verilecek olan teşvikler ve beklentiler hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, ziyarette Kırşehir esnaf ve sanatkarlarının içinde bulunduğu sıkıntıları ve beklentileri dile getirerek “Ahi şehri Kırşehir’deki esnafımızın istihdam konusunda pek çok sıkıntıları var. Bazı esnaflarımız yanında kalifiye eleman bulamıyor. Bu konuda İŞKUR’a büyük görev e sorumluluk düşüyor” dedi. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selâhattin Ekicioğlu da, İŞKUR’un Kırşehir’de yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini, zaman zaman birlikte bilgilendirme ve eğitim amaçlı toplantılar düzenlediklerini belirterek, 2018 yılında esnaf ve sanatkarları, tüccarlara verilecek teşvikler konusunda daha çok katkı ve destek beklediklerini ifade etti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!