Kırklareli’nde madde bağımlılığı ile mücadele edenler ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

Kırklareli’nde madde bağımlılığı ile mücadele edenler ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2017 15:00

Kırklareli’nde madde bağımlılığı ile mücadele edenler ödüllendirildi

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ,(DHA)-KIRKLARELİ’ nde madde bağımlılığı ile mücadele edenler, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.
Kırklareli Cazibe Merkezi Konferans Salonu'nda daire müdürleri ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirilen uyuşturucu ile mücadele farkındalık töreninde konuşan Vali Yardımcısı Tahir Demir, dünyada uyuşturucu kullanan insan sayısının korkunç rakamlara ulaştığını söyledi. Vatandaşların uyuşturucudan kendilerini ve çocuklarını korumaları gerektiğini belirten Vali Yardımcısı Tahir Demir, Türkiye’de gayri resmi rakamlara göre 1 milyon 300 bin uyuşturucu bağımlısının olduğunu, madde bağımlılığının özellikle çocukları ciddi anlamda tehdit ettiğini söyledi.
Yapılan konuşmalardan sonra Kırklareli’nde uyuşturucu ile mücadele konusundaki gayretleri ve hassasiyetleri nedeniyle İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Çiğdem Cerit, Akalar Mahallesi muhtarı Hakan Ediş, Yayla Ayçiçeği Anaokulu Müdürü Yeliz Yanar ve Kırklareli Yeşilay Derneği adına Yeşilay temsilcisi öğretim görevlisi Vedat Açar'a ödülleri Vali Yardımcısı Tahir Demir tarafından verildi.​

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!