Kırklareli'de, Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz'a veda yemeği

Güncelleme Tarihi:

Kırklarelide, Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuza veda yemeği
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2017 15:01

Kırklareli'de, Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz'a veda yemeği

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ,(DHA)-KIRKLARELİ Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Polis Sosyal Tesisleri’nde, Muğla'ya atanan Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz için verilen veda yemeğine katıldı.

Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz’a özgürlüğün simgesi güvercin ve güvercin kanadında Atatürk’ün silüetinin olduğu ahşap bir rölyef armağan eden Kesimoğlu, yaptığı konuşmada, devlet terbiyesi almış iki insan olarak İlyas Yavuz ile güzel bir iletişim kurduklarını söyledi. Kesimoğlu, “Farklı noktalarda ve farklı hayat görüşlerinde ilerlesek de, ben, sayın Başsavcımızın ne kadar insancıl bir yüreğe sahip olduğuna bizzat şahit oldum. Kendisi ile oldukça uyumlu bir diyalog içinde olduk. Ben bu kadar iyi niyetli ve mütevazi bir başsavcıyı ilimizden uğurladığım için hüzünlüyüm. Ancak Kırklarelimizin onu bağrına basmasından ve ne kadar sahiplenici bir kent olduğunu göstermesinden dolayı da mutluyum. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz’da, bu anlamlı konuşmanın kendisini çok duygulandırdığını belirterek, “Sayın Başkanımla yaklaşık 2,5 yıldır birlikte çalışma şansı elde ettik. Kendisi belediyeciliğin gerektirdiği her türlü noktada kurumumuza yardımcı oldu. Ayrıca yeni adliye binamızın şekillenme sürecinde de bizlere verdiği destekten dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!