Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Aşım, öğrencilerle futbol oynadı

Güncelleme Tarihi:

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Aşım, öğrencilerle futbol oynadı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2018 11:14

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Aşım, öğrencilerle futbol oynadı

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ,(DHA)-KIRKLARELİ İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, önce öğretmenlerle sohbet ettikten sonra okulun öğrencileriyle birlikte futbol oynadı.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, Merkez Mustafa Dalcalı İlk ve Ortaokulu, öğrenci,öğretmen ve okul yöneticileriyle bir araya geldi. 
Eğitimle ilgili yapılması gerekenleri yerinde görmek, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etmek, yaşanılan sorunlara pratik çözümler bulabilmek amacı ile okul ziyaretlerine devam eden Aşım, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Müdür Aşım, okul yöneticilerinden yapılan çalışmalar, etkinlikler ve okulların başarı durumlarıyla ilgili bilgi aldı.Daha sonra öğretmenlerle toplantı yapan müdür Aşım, eğitim öğretim ile ilgili ihtiyaç ve istekleri dinledi. Gelen talep ve önerileri dinledikten sonra okulun tüm bölümlerini gezip incelemelerde bulundu.

2017-2018 eğitim ve öğretim yılının 2. döneminin başlamasından dolayı yeni dönemde öğrencilere başarılar dileyen Müdür Murat Aşım, daha sonra oldukça samimi bir ortamda öğrencilerle okulun bahçesinde futbol maçı yaparak  öğrencilerle güzel vakit geçirdi. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!