Kırklar Caddesinde Kaldırım Çalışmaları Başladı

Güncelleme Tarihi:

Kırklar Caddesinde Kaldırım Çalışmaları Başladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2015 16:44

KIRKLAR CADDESİNDE KALDIRIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Erzincan Belediyesi, yürütmeyi planladığı kaldırım çalışmalarına Halitpaşa Mahallesinin ardından Ergenekon Bulvarı Kırklar Caddesinde devam ediyor. Bu yıl kaldırım çalışmaları ile asfaltlama çalışmalarına ağırlık verecek olan Erzincan Belediyesi, bu çalışmaların ilk örneklerini sergilemeye başladı.
Erzincan Belediyesi, bu yıl on mahallede toplam 175 km uzunluğunda kaldırım imalatı, 100 km de asfalt kaplama çalışması gerçekleştirecek.
Erzincan Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı İnşaat Ekibinin yürüttüğü çalışmalar ile mahalle aralarında kaldırım problemini ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri son olarak Kırklar Caddesinde kaldırım yapımı çalışmalarına başladı.
Bölgeyi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy kent genelinde asfalt ve kaldırım yenileme çalışmalarına hız verdiklerini ifade ederek, “Altyapı çalışmaları sonucu yollarda ve kaldırımda oluşan olumsuzlukları bir an önce çözüme kavuşturuyoruz. Artık yol ve kaldırım sorunumuz olsun istemiyoruz. Şu anda kaldırım ve yol ihtiyacı olan bölgelerde de arkadaşlarımız çalışmalarını hızla sürdürüyor" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!