Kırıkkale'den iki sporcu milli takıma davet edildi

Güncelleme Tarihi:

Kırıkkaleden iki sporcu milli takıma davet edildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2017 10:40

Kırıkkale'den iki sporcu milli takıma davet edildi

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- RAFFA Bayanlar Türkiye Şampiyonası sonunda ilk 8 takımdan belirlenen Raffa Bayanlar Milli Takım seçmesine katılmaya hak kazandılar. 16 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Milli Takım seçmesinde Kırıkkale'yi temsil eden Vildan Tuncer, oynadığı 7 maçın 6'sını kazanarak 20-25 Eylül 2017 tarihleri arasında Polanya'nın Wroclaw kentinde yapılacak olan Dünya Oyunlarında ülkemizi temsil etmeye hak kazand.

İşitme Engelliler Spor Federasyonunun Milli Takım seçmeleri için Samsun'un Bafra İlçesinde düzenlenen Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına ilimizi temsilen Mevlüt Hiçyılmaz Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Kız Takımı katıldı. Takım halinde Türkiye ikincisi olan Kırıkkale den ferdi olarak Emine Kahraman Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı. Kahraman bu başarısının ardından Milli Takım Kampına davet edildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü'yü “Yeni açılan Çok Amaçlı Spor Salonu, yeni yapılan Başpınar Stadyumu Tartan Pisti ve antrenman salonlarıyla sporcularımızın hizmetindeyiz. Tek isteğimiz tesislerimizden her gün yararlanmaları. İşte örnekleri burada tesislerimizi kullanan sporcularımızın başarılar elde ederek karşımıza gelmeleri bizlerin en büyük mutluluk kaynağı. İnanıyorum ki hem Vildan Tuncer hem de Emine Kahraman Milli Takımda Ay Yıldızlı Bayrağımızı en iyi şekilde taşıyacaktır" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!