Kırıkkale'deki kazada ölen ve yaralananların kimliği belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Kırıkkaledeki kazada ölen ve yaralananların kimliği belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2017 10:50

Kırıkkale'deki kazada ölen ve yaralananların kimliği belli oldu

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM / KIRIKKALE, (DHA) - KIRIKKALE'de iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölen 3 kişi ile yaralanan 8 kişinin kimlikleri belli oldu. 
Kaza, saat 24.00 sıralarında merkeze bağlı Aşağı Mahmutlar Köyü yakınlarında meydana geldi. Kırıkkale'den Balışeyeh yönüne giden Yıldıray Göçer yönetimindeki 71 DU 715 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Sedat Ceylan yönetimindeki 45 DU 802 plakalı otomobil, iddiaya göre hatalı sollama nedeniyle kafa kafaya çarpıştı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Yüksek İhtisas hastanelerine kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan 71 plakalı otomobilin sürücüsü Yıldıray Göçer ile aynı araçtaki Mustafa Çalım ve Derya Kılıç doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitirdi. Diğer yaralılar Hatice Telli, Mihriban Taşkın, aynı aileden Ahmet, Zeynep, Sedat. Tunahan, Demirhan ve Nurhan Ceylan'ın tedavilerinin sürdüğü belirtildi
Kazayı haber alıp hastanelere gelen ölen ve yaralananların yakınları gözyaşı döküp, sinir krizleri geçirdi. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir de hastaneye giderek yaralılar hakkında bilgi aldı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!