Kırıkkale'de YURTKUR ile GHSİM'den ortak proje

Güncelleme Tarihi:

Kırıkkalede YURTKUR ile GHSİMden ortak proje
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2017 10:07

Kırıkkale'de YURTKUR ile GHSİM'den ortak proje

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- YÜKSEK Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Kırıkkale İl Müdürü Haluk Karahan, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü ile ortak projelere imza atıldığını açıkladılar.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın bakanlık görevine başladıktan sonra hızlı bir değişim sürecine giren YURTKUR'da barınma hizmeti dışında ortaklaşa organize edilen 48 faaliyette, kurum bünyesinde bulunan 7 bin 586 öğrencinin katılımı sağlandı. Özellikle yüzme, basketbol, voleybol, gitar, halk oyunları, öğrenciler tarafından en çok rağbet gören kurslar arasında yer aldı. YURTKUR Kırıkkale il Müdürü Haluk Karahan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile ortak projelere imza atıldığını belirterek, şunları söyledi:

"Yurtlarımızda kalan öğrencilerimize, buraların sadece bir barınma ve kalma yeri olmadığını gösteriyoruz. İki kurum olarak ortaklaşa güzel çalışmalara imza atıyoruz. Örneğin Türkiye'de ilk olarak ilimizde yüzme havuzu, yurtlarda kalan öğrencilerimize ücretsiz açıldı. Kırıkkale YURTKUR, 2015 ile 2017 eğitim-öğretim yılları arasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Yurtlar İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa organize edilen eğitsel kurs ve atölye çalışmaları, sportif kurslarla sosyal ve kültürel faaliyetlere ağırlık verildi. Bakanlık ile ortak projelerle organize edilen toplam 48 faaliyete, kurum bünyesinde bulunan 7 bin 586 öğrencinin katılımı sağlandı".

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!