Kırıkkale'de otomobil hırsızları yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Kırıkkalede otomobil hırsızları yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 11:24

Kırıkkale'de otomobil hırsızları yakalandı

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, uzun süredir takibe aldıkları 8 kişilik oto hırsızlarından 4'ünü ele geçirdi. Zanlıların çaldıkları otomobillerin motor şase numaralarını değiştirerek piyasaya sattıkları belirlenirken, 3'ü tutuklandı.

Başta Ankara olmak üzere Türkiye'nin değişik şehirlerinden çaldıkları otomobilleri değiştirerek Change yapıldığı ihbarını değerlendiren Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, araştırma başlattı. Orijinalleri ile değiştirerek çalıntı otoları piyasaya sattıkları tespit edilen 8 kişiden 4'ü M.D. (43), M.V. (55), O.S. (30) ve İ.G. (25) yakalandı. Emniyetteki ifadelerinden sonra Adliyeye sevk edilen zanlılardan M.D., M.V. ve O.S. mahkemece tutuklandı, İ.G. ise adli kontrol kaydıyla serbest kaldı.

Polis yetkilileri, 6 otomobilin Change yapılarak piyasaya satıldığını, sahiplerinin arandığını belirttiler. Bu kapsamda Türkiye'de çok sayıda otomobilin çalıntı olarak motor şase numaralarının değiştiği bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!