Kırıkkale Belediyesi’nden otizimli çocuklara özel park

Güncelleme Tarihi:

Kırıkkale Belediyesi’nden otizimli çocuklara özel park
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2018 12:44

Kırıkkale Belediyesi’nden otizimli çocuklara özel park

Haberin Devamı

Erhan  GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, "Dünya Otizm Farkındalık Günü"nde otizmli öğrencilere belediye tarafından yapılan parkın açılışını gerçekleştirdi.
Kırıkkale’de otizmli çocuklara yönelik eğitim veren Özel Eğitim Uygulama Okulunda Dünya Otizm Günü sebebiyle bir kutlama düzenlendi. Sanayi Mahallesi Özel Eğitim Uygulama Merkezinde düzenlenen programda Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, il protokolü, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.
Düzenlenen kutlama öncesi Kırıkkale Belediyesi tarafından okul içine yaptırılan otizmli öğrencilere özel parkın açılışı yapıldı. Açılış sonrası okul öğrencileri, veliler ve katılımcılar parkı incelediler.
Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yaptığı programdaki konuşmasında, "Dünya Otizm Farkındalık Günü" nedeniyle Özel Eğitim Uygulama okulunda öğretmen, öğrenci ve velilerimizle birlikteyiz. Rabbim insanları farklı farklı yaratmış. Esas olan yaratılanı yaratandan ötürü sevmektir. Velilerimiz ve öğretmenlerimizin talebi ile bu değerli kardeşlerimiz için bir otistik park yaptık. Mevcut iktidarımız döneminde engelli kardeşlerimiz için sayısız kazanımlar elde edildi. Emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
Programda, Kırıkkale Belediyesi Mehteran Ekibi de bir gösteri sundu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!